Als bedrijfs- of filiaaleider wil je graag dat ruimtes er schoon uitzien. Daarmee maak je immers een goede indruk op de klant. Deze neemt zelf een hoop viezigheid mee naar binnen. Denk bijvoorbeeld aan modder en nattigheid door een flinke regenbui. Door bij de ingang een droogloopmat op maat te plaatsen kun je dit voorkomen. Een droogloopmat is de ideale oplossing voor een natte vloer omdat het vocht vasthoudt.

Voorkom uitglijden

Een natte vloer in je bedrijfsruimte kan erg vervelend zijn. Het ziet er vies uit, en bovenal is de kans op ongelukken groot. Door het water wordt de vloer namelijk al snel erg glad. Je wilt natuurlijk niet dat de klant in een winkel een flinke uitglijder maakt. Met het aanschaffen van een droogloopmat op maat beland je nooit meer in dit soort situaties. Het houdt namelijk bijna alle vocht vast, ongeveer 90 procent.

Verschillende maten en groottes

Een droogloopmat kun je in verschillende groottes bestellen. Laat het afhangen van het bedrijf of  de winkelruimte waarvoor je het nodig hebt. Met de mattenwinkel kun je vantevoren al je wensen rondom de aanschaf bespreken. Denk aan de grootte, maar ook aan de stof. Vervolgens levert de winkel maatwerk af. Daarna kun je volop gebruik maken van de mat. Plaats het bij de ingang, en ontdek dat er inderdaad weinig water meer op de winkelvloer terecht komt.

Droogloopmat op maat schoonhouden

Het is echter wel aan jezelf om de droogloopmat op maat schoon te houden. De viezigheden en het vocht trekken namelijk diep in de mat. Je zult de mat regelmatig dienen te vervangen of wassen. Voor het wassen van de droogloopmat kun je terecht bij een specialistisch bedrijf. Zij zorgen er met een snelle service voor dat je snel weer een mat voor de deur hebt liggen. In de tussentijd krijg je een vervanger.